HÄÄKUVAUS

Meidän elämään mahtuu usein vain muutamia todella merkityksellisiä kohokohtia ja yksi on ehdottomasti omat häät. Hääjuhlat ja itse seremonia on monesti uniikki tapahtuma ja sitä muistellaan yhdessä ja erikseen vielä vuosien päästä. Ainutlaatuisesta päivästä on hyvä tallentaa laadukkaat kuvat ja video, joista vaistoaa tuon hienon päivän tunnelma.

 

Ikuista muistot kuviksi! Valitse kuvaaja, joka osaa vangita tilanteita ja hetkiä tärkeän päivän tapahtumista!

 

Usein kuvaaja valitaan vain aikaisempien potrettikuvien perusteella. Mielestäni hääkuvaajalta vaaditaan osaamista laajemmin, eli etenkin dokumentaarinen kuvaaminen vaatii mukautumista tilaisuuteen ja nähdä sieltä juurikin Teille tärkeitä tapahtumia sekä hetkiä. Potrettikuvassa kuvaaja voi ohjata kuvattaviaan juuri haluttuun asentoon ja tehdä ”taikojaan” valoilla sekä varjoilla. Dokumentaarisessa kuvauksessa tämä on toisinaan jopa mahdotonta ja on osattava hakeutua otollisiin paikkoihin sekä tarttua hetkiin.

Hääjuhlaa ja sen kulkua ei tulisi rakentaa kuvaajan käsikirjoituksen mukaan, vaan kuvaaja sulautuu juhlakansaan ja on mahdollisimman huomaamaton samalla kuvaten toiveiden mukaista materiaalia.

 

Hääkuvista kannataa tehdä myös eri tyylisiä kuvatuotteita, niistä mielelläni kerron lisää!

Kiitos digin, moni ottaa kuvat vain sähköisinä versioina ja usein ne sen myötä hautautuukin koneen syövereihin. Suosittelen lämpimästi, että kuvia hyödynnetään ja vaikka hääkuvista tehdään ylläolevan tapainen video, jonka voi lähettää vaikka kiitoskorttina häissä mukana olleille. Toimin yhteyistyössä FOTOMAN Oy:n kanssa ja tarjoan heidän kauttaan asiakkailleni valokuvatuotteita kilpailukykyiseen hintaan ja avaankin lähi viikkoina oman verkkokaupan ko. tuotteille.   Voit pyytää tarjousta suoraan tästä.

Eri tyylisiä hääkuvaus toiveita on yhtä monta kuin hääpariakin, joten mitään kiveen hakattua hintaa näin ollen ole. Jokainen hääkuvaus suunnitellaan hääparin toiveiden mukaan ja tästä muodostuu lopullinen hinta.

Q&A

Yleisempiä kysymyksiä ja vastauksia löydät täältä!